0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Lars Hansen
Foto: Lars Hansen

Meget tynde undertrøjer med stropper var en del af løbemoden i forreste del af feltet under Copenhagen Marathon i juni 1981. Mon ikke stropperne har skåret lidt i skulderen undervejs? Løberen lidt til venstre for midten med krøllet hår sikrer med sin netundertrøje maksimal udluftning på sommerdagen.

Skipperskæg, netundertrøje og urimeligt korte shorts: Copenhagen Marathon fylder 40 år. Se et foto fra alle de 39 ture gennem byen. Og ja. Tasken fra 1991 er topmoderne i dag

Tag med på en tidsrejse gennem København. Kom over en bro, der ikke findes mere. Se en ung og svedende Kronprins. Og et par, der bliver gift midt i det hele. Vi har gravet dybt i fotoarkivet og fundet billeder fra løbets historie.

FOR ABONNENTER

Anker Jørgensen var statsminister i Danmark. John Lennon blev skudt foran sit hjem i New York. Bjørn Borg vandt Wimbledon for femte år i træk.

Sådan kan et kort kig tilbage til året 1980 se ud. Men det var også året, hvor startskuddet lød til det, der i dag er kendt som Copenhagen Marathon.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce