Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Lars Hansen
Foto: Lars Hansen

Meget tynde undertrøjer med stropper var en del af løbemoden i forreste del af feltet under Copenhagen Marathon i juni 1981. Mon ikke stropperne har skåret lidt i skulderen undervejs? Løberen lidt til venstre for midten med krøllet hår sikrer med sin netundertrøje maksimal udluftning på sommerdagen.

Skipperskæg, netundertrøje og urimeligt korte shorts: Copenhagen Marathon fylder 40 år. Se et foto fra alle de 39 ture gennem byen. Og ja. Tasken fra 1991 er topmoderne i dag

Tag med på en tidsrejse gennem København. Kom over en bro, der ikke findes mere. Se en ung og svedende Kronprins. Og et par, der bliver gift midt i det hele. Vi har gravet dybt i fotoarkivet og fundet billeder fra løbets historie.

FOR ABONNENTER

Anker Jørgensen var statsminister i Danmark. John Lennon blev skudt foran sit hjem i New York. Bjørn Borg vandt Wimbledon for femte år i træk.

Sådan kan et kort kig tilbage til året 1980 se ud. Men det var også året, hvor startskuddet lød til det, der i dag er kendt som Copenhagen Marathon.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden