Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

     Nogle mennesker tåler ikke de hundreder af polyfenoler, der findes især i rødvin. Om vinen er økologisk eller fremstillet uden tilsætning af svovl påvirker ikke direkte indholdet af polyfenoler.
Foto: Mathias Christensen

Nogle mennesker tåler ikke de hundreder af polyfenoler, der findes især i rødvin. Om vinen er økologisk eller fremstillet uden tilsætning af svovl påvirker ikke direkte indholdet af polyfenoler.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spørg Bente Klarlund: Når vinelskeren bliver hundesyg af at drikke vin

Bente Klarlund besvarer spørgsmål fra læserne. Denne gang er det om vin.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Karen: Efter mange år i en vinklub har jeg nu næsten opgivet at drikke vin, for jeg tåler ikke blot 1-2 glas. Det er rigtig træls ikke at kunne nyde et glas vin til god mad, og i mange sammenhænge er det irriterende at skulle forklare sig, hver gang jeg må afslå et glas vin. Jeg har desperat og igennem flere år forsøgt at finde årsagen, bl.a. ved at prøve sulfitfri vin, økologisk vin, holde mig til hvidvin, holde mig til bestemte druer osv.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden