Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen

Amanda Vagner Christiansen på 23 drikker sig ikke fuld længere. Den beslutning resulterede blandt andet i en identitetskrise i gymnasietiden, fordi hun følte sig udenfor. I dag er hun glad for sin beslutning. Hun håber, at flere vil stå ved deres fravalg.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

»Det var en virkelig ubehagelig følelse. Jeg begyndte at fortryde, hver gang jeg havde drukket«

For godt og vel 5 år siden stoppede Amanda Vagner Christiansen med at drikke sig fuld. Hun er blevet mødt af mange fordomme og har følt sig uden for fællesskabet, men i dag er hun glad for sin beslutning. Og hun håber, at det en dag bliver acceptabelt at takke nej til alkohol i Danmark.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Amanda Vagner Christiansen sidder til en fest i 2.g. Alle hendes venner og veninder er berusede. Alle er glade. Amanda har det også sjovt. Hun griner og deltager i de mange drukspil, der er en selvfølge. Men der er noget, hun skjuler. For ikke at blive lukket ude af fællesskabet. For ikke at blive stemplet. Inden forfesten har hun købt energidrik – ikke blot for at holde sig frisk, men også for at have noget at hælde op i sit glas. Ingen kan se, at det ikke er alkohol, hun drikker. Derfor bliver hun som alle andre i klassen. Hun er en del af fællesskabet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden