Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

'Projekt Dukke' kaldes et tilbud i Nuuk, hvor 13 - 14 årige piger får  en babydukke med hjem i knap to døgn for at lære, hvad det  kræver at passe et spædbarn. Den elektroniske babydukke opfører sig som et rigtigt spædbarn, som skal have mad, skiftes, vugges og bøvse.
Foto: Jonas Olufson

'Projekt Dukke' kaldes et tilbud i Nuuk, hvor 13 - 14 årige piger får en babydukke med hjem i knap to døgn for at lære, hvad det kræver at passe et spædbarn. Den elektroniske babydukke opfører sig som et rigtigt spædbarn, som skal have mad, skiftes, vugges og bøvse.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Bente Klarlund gør op med myter: Babysimulator til teenagere og fiskeoliepiller mod hjertesygdom bakkes ikke op af forskning

Ikke al sundhedspraksis er baseret på et videnskabeligt grundlag viser en stor undersøgelse af 3. 000 tilfælde af gældende praksis. 400 tilfælde var ikke bakket op af videnskabelig dokumentation.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jeg har stor tillid til, at den sundhedspraksis, der udøves, er baseret på videnskabelig dokumentation. Sådan er det i langt de fleste tilfælde. Men måske ikke altid?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden