Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Miriam Dalsgaard
Arkivfoto:: Miriam Dalsgaard

Rød mulle og makrel er blot to af mulighederne, hvis I vil spise flere fisk.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Spørg Bente Klarlund: Skal jeg droppe fiskeolien?

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Niels Glahn: Jeg har svært ved at få mit kolesteroltal ned i et fornuftigt leje. Kolesterol P ligger mellem 6 og 7, men mit triglycerid er kun 0,65. Min læge anbefaler mig at holde op med fiskeolie, som jeg tager for kredsløb med videre. Er der en sammenhæng mellem kolesteroltal og indtag af fiskeolie i anbefalet mængde, og hvordan skal man så i givet fald prioritere?

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden