0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

En af verdens førende kostforskere: At holde sig slank er det vigtigste råd overhovedet, når vi taler kost og kræft

Den danske professor og overlæge Anne Tjønneland er en af de forskere i verden, der ved mest om kostens indvirkning på vores sundhed. Hun har selv truffet nogle bevidste valg om, hvordan hun spiser og lever i øvrigt.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck

Professor og overlæge Anne Tjønneland spiser kun kød fra de tobenede - kylling og fisk. Fisken køber hun altid i Fiskehallen Odin på Østerbro i København..

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER