0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

7 døgn med Sundhedsstyrelsens direktør: »Presset stiger, og vi kontaktes af alle medier«

Søren Brostrøm, direktør for Sundhedsstyrelsen, har den seneste uge arbejdet mere end de fleste i et forsøg på at sikre det danske sundhedsberedskab mod det nye coronavirus, mens han igen og igen skal tale panikstemningen ned.

Melissa Kühn Hjerrild
Arkivfoto: : Melissa Kühn Hjerrild

Søren Brostrøm fra Sundhedsstyrelsen har haft en intens uge, mens Danmark har gjort sig klar til at håndtere coronavirusset.

Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Jeg har møde klokken 8 på regionsgården i Sorø i Region Sjælland. Vi skal drøfte brystkræft. De har kaffe og blødt brød og er lidt overraskede over, hvor frisk jeg er, da de så mig i 22-nyhederne dagen før. WHO erklærede jo ikke udbruddet med det nye coronavirus fra Hubeiprovinsen i Kina for en global nødsituation. Men jeg har et godt sovehjerte, som er en stor fordel i disse dage, hvor det hele er lidt hektisk«.

»Det er et godt møde og viser spændet i mit arbejde – jeg hopper fra brystkræft til ældreomsorg, viruskrise og så et budgetmøde«.

»Klokken 12.30 træder jeg ind i Frederiksberg Kirke. En af vores dygtige unge medarbejdere, Niels på bare 31, er død af modermærkekræft. Han har været syg længe og åben om det. Det fylder stadig rigtig meget hos os, især i hans enhed«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts