0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

»Jeg er så udmattet«: Lisbeths mand ligger i respirator på tredje uge

Lisbeth Ramsings covid-19-syge mand ligger i respirator på tredje uge. Hun har også selv været syg og er nu udmattet af bekymring.

Privatfoto
Foto: Privatfoto

Peter og Lisbeth Ramsing på deres guldbryllupsdag i juli 2018. Nu ligger Peter Ramsing på intensiv med covid-19 på tredje uge. Imens tærer bekymringen voldsomt på Lisbeth.

Sundhed

Lisbeth Ramsing ser helst TV 2 Fri for tiden. Boligindretningsprogrammer med to canadiske brødre, der køber og istandsætter ejendomme i muntre farver. Eller den engelske og australske udgave af ’Bagedysten’, hvor det værste, der kan ske, er, at deltagerne snubler og taber en kage, eller at lagkagebunden falder sammen.​

Nyheder giver hende lyst til at sparke fjernsynet i stykker. Hun kan ikke holde ud at høre de nyeste statistiktal.

»For mig er det ikke statistik, når de fortæller om så mange smittede, så mange indlagte, så mange på intensiv, så mange i respirator. Det er min mand, tænker jeg hver gang. Det er min virkelighed. Det gør for ondt, når de jokker rundt i det«, siger hun.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

    Alt om Corona­virus

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden