0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Spørg Bente Klarlund: Bør jeg holde mig fra røget fisk?

Bente Klarlund besvarer spørgsmål om sundhed. Dette handler om forarbejdede fødevarer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Lars Just
Arkivfoto: Lars Just
Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sundhed
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Jane: Begejstret læser jeg, at fede fisk topper din liste over gode fødevarer, men både du og andre nævner, at forarbejdet pålæg skal man holde sig fra. Hvordan forholder jeg mig så til røget laks, røget hellefisk, røget sild (direkte fra et bornholmsk røgeri), røget ørred, røget makrel?

Jeg har altid svælget i fisk, og jeg er ikkeryger, men jeg kan godt se, at min fiskepræference har en slagside. Er jeg på ret kurs, eller er der endnu et forbedringspunkt til listen?

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu