0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Jes Stein Pedersen. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

»Det er virkelig en lumsk sygdom«: Det første tegn var, da Marita pludselig mistede synet

De seneste 20 år er antallet af danskere med sklerose fordoblet, uden at læger kan forklare hvorfor. En af dem, der lever med den kroniske og uhelbredelige sygdom, er Marita Bjorholm, som blandt andet kæmper med en overvældende træthed.

FOR ABONNENTER

Da Marita Bjorholm vågnede en forårsmorgen i 2018, havde hun pludselig mistet evnen til at se. Synet var komplet forsvundet på det venstre øje og delvist på det højre. Der havde absolut ingen indikationer været på det hverken aftenen forinden eller dagene op til. Ikke andet end at Marita Bjorholm hele sit liv har været langsynet og har brugt briller, siden hun var et år. Måske havde hun også været en smule stresset den forudgående periode. Men blind?

Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Annonce

Mere fra os

Annonce