Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madgilde. Det vigtigste ved Madskolen er mad og venner, er de fleste af børnene enige om. Den første dag på Madskolen lavede holdet bl.a. torskepakker med grøntsager.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Børn på kokkeskole: Mad og venner er det vigtigste

Hundredvis af børn tager på madskole i sommerferien og bruger fem dage på at lave mad, lege, blive klogere på sundhed og få nye venner.

Guides
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mathilde på 10 år hakker løg med et anspændt ansigtsudtryk.

»Hvis jeg bliver færdig med løget her uden at tude, har jeg slået min egen rekord«, siger hun.

»Du kan da bare bruge dykkerbriller«, råder 11-årige Sara, som står og hakker grøntsager på den anden side af køkkenbordet.

Clara på 10 ordner æbler og gulerødder, men fælder alligevel et par tårer, for begge hendes sidekammerater hakker løg til kylling i karry, som er dagens frokostret i skolekøkkenet på Asgård Skole i Køge.

Her tilbringer 25 børn i alderen 7 til 12 år fem dage af sommerferien på Madskolen sammen med seks voksne frivillige. Programmet byder på madlavning, kost, sundhed og motion – alt sammen i form af en masse aktiviteter.

Denne sommer står Landbrug og Fødevarer og fritidsorganisationen 4H bag 84 tilsvarende madskoler rundt omkring i landet, og det er rekordantal siden starten i 2004.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden