Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Sundt. Man bør spise en sund, såkaldt middelhavskost, dvs. masser af grønt, fisk, olivenolie og beskedne mængder af magert kød, skriver Bente Klarlund.

Klarlunds brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klarlund: Det lede og det herlige kolesterol

En læser undrer sig over mængden af kolesterolnedsættende medicin i omgangskredsen.

Klarlunds brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER



Hvad ved man egentlig om det? Er det pga. den udbredte medicinering, at der er færre hjertetilfælde, eller skyldes det, at der ikke bruges hærdede fedtstoffer i industrien mere? Er det kolesterol, der giver blodpropper, og er det i det hele taget usundt at spise kolesterolholdig mad – kroppen danner jo selv stoffet. Eller er det medicinalindustrien, der har skabt behovet?

Det ser ud, som om kolesteroltallet stiger med alderen, men det er jo ikke alle, der får problemer.

Svar:

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden