Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jonathan Bjerg Møller
Foto: Jonathan Bjerg Møller

Bearbejdet. En af teorierne om at rødt og bearbejdet kød er farligt, er, at kødet indeholder stoffer, der øger risikoen for, at der dannes kræftceller.

Klarlunds brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Klarlunds Brevkasse: Her er op og ned på det røde kød

Forskning tyder på, at for meget rødt kød kan øge risikoen for tarmkræft.

Klarlunds brevkasse
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hvordan kan det være, at fuldstændig forskellige former for kostvaner kan hævdes at være sunde? Jeg tænker på, at vegetarerne, der slet ikke spiser kød, kalder deres livsstil sund, samtidig med at de, der er forfaldne til stenalderkost, mener, at de har fat i den sunde ende. Hvad er op og ned på det røde kød?

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden