0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Hovedstadens hospitalsmad scorer både top- og bundkarakter

Maden på Gentofte Hospital ligger i top, mener patienterne. Hillerød er i bund.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
JOACHIM ADRIAN
Foto: JOACHIM ADRIAN

tilfreds. 82 procent af patienterne i Region Hovedstaden synes at maden på hospitalerne er enten god eller virkelig god. Her er det fra Herlev Hospital, som patienterne vurderer til en placering på gennemsnittet. Patient Annette Dupont og til højre diætist Nina Bruun.

Sygdom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sygdom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Gentofte Hospitals mad scorer i en ny undersøgelse topkarakterer hos patienterne, efter at hospitalet er begyndt at lave maden af råvarer fra bunden af og gøre noget ud af at servere den indbydende.

Det fremgår af en omfattende undersøgelse af maden på de 12 hospitaler i Region Hovedstaden.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere