0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Smagspanel skal gøre op med dårlig hospitalsmad

Kvalitetsniveauet i hospitalernes køkkener skal løftes, mener regionsrådsformand.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Jesper Ludvigsen
Foto: Jesper Ludvigsen

forbedringspotentiale. Patienterne i en stor undersøgelse roser køkkenet på Gentofte Hospital. Her er en del af prsonalet - fra venstre Jeff Drejer, Birgit Larsen, Nazha El Quazzani, Eva Gjørup og Charlotte Kristensen.

Sygdom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Sygdom
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En ny undersøgelse af patienternes forhold til hospitalsmaden i Region Hovedstaden viser, at hver femte er utilfreds. Det resultat skal nu bruges til at løfte niveauet.

Og en løftestang kunne være et smagspanel, der kan tage rundt på hospitalerne og vurdere og inspirere køkkenpersonalet og ledelserne, siger regionsrådsformand, Sophie Hæstorp Andersen (S) i en kommentar til undersøgelsen, der viser meget blandede reaktioner fra patienterne.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere