0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Grillkylling i flammer

I den ene ende kom der den lækreste saftige helstegte grillkylling med sprødt skind ud, mens flammerne stod op fra den anden, som var brændt udenpå og helt rå indeni.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
THOMAS BORBERG
Foto: THOMAS BORBERG
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Derfor blev der ofret store mængder af pølser og kylling, da Politiken Tjek's smagspanel gik ombord i afprøvningen af ni havegrill til priser fra 199,95 til 11.995 kroner.

Men tjekket viser også, at nogle elementære egenskaber skal til for at sikre et vellykket resultat, og det udelukker grillen på tjekkets dumpe-plads, Silo A4.

Få Politiken leveret alle julehelligdagene

Få Politiken leveret hver søndag i en måned + alle julehelligdagene. Du får 8 aviser for 99 kr.

Kom i gang med det samme

Annonce