Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Dåsetun er nemt og kan bruges på mange måder. Politiken har testet, hvilken én du skal gå efter, hvis du skal have den lækreste tun.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test: Vinderen af dåsetuns­testen er også den sundeste

Smagsmæssigt er der langt fra top til bund i Politikens test af tun i vand, og der er også store forskelle på, hvor meget kviksølv man får med i købet.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

To af de dyreste varianter er dem, der smager bedst, viser Lørdagslivs test af seks forskellige tun i vand. Varianten fra Irma bliver kåret som testvinder, fordi den har en frisk smag, og fisken er skåret i tilpas små stykker.

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden