Friskt. Sex i det fri er noget, alle bør prøve, siger sexolog Joan Ørting.
Foto: JOACHIM ADRIAN

Friskt. Sex i det fri er noget, alle bør prøve, siger sexolog Joan Ørting.

Velvære

Joan Ørting: Sexlystne danskere 'dogger' i det fri som aldrig før

Ifølge sexologen er det især kvinder der er glade for at have sex i det fri.

Velvære

Sex bag et skur på en rasteplads eller mellem klitterne på stranden – eventuelt med en fremmed. Det er dogging.

Og de seneste år er fænomenet eksploderet i popularitet, skriver metroxpress.

Tænder på at blive opdaget
Danskere på internetportaler som Dogging.nu eller Sexidetfri.dk, hvor man kan møde ligesindede og aftale hemmelig sex i det fri, er de seneste år mangedoblet.

Ifølge sexolog Joan Ørting er fænomenet i dag så udbredt, at man også kan finde brochurer om det, som appellerer til den 'almindelige' dansker.

»Dogging er helt klart blevet stuerent og accepteret af den brede befolkning. Men det er jo noget, vi altid har gjort, og sådan skal det også være. I gamle dage gjorde vi det hele tiden i det fri, så det er mere naturligt for os at ligge i græsset end at ligge i en seng«, siger Joan Ørting.

Hun understreger, at alle danskere i ny og næ burde tage sig en tur i høet, for sex forskellige steder i naturen er nemlig med til styrke vores parforhold.

»Sex i det fri kan man kun støtte op om. Det er noget, man skal gøre. Man skal ud i det fri og mærke det sjove. Vanesexen ødelægger det hele. Nu skal vi være bondepige og bondedreng igen« siger hun til metroxpress.

Ifølge Joan Ørting er det især kvinder, der er til 'dogging' og sex i det fri. Selv om det i udgangspunktet kræver lige så mange mænd som kvinder.

»Kvinder har den ekshibitionistiske side, der måske tænder lidt på at blive opdaget. For manden handler det mere om, at hun er tilgængelig, og at han for eksempel kan tage hende op ad en træstamme«, siger Joan Ørting.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce