ligestillingsrør. I ferien og på de kommende festivaler kan mange kvinder nok få brug for lidt ligestilling på tissefronten.

ligestillingsrør. I ferien og på de kommende festivaler kan mange kvinder nok få brug for lidt ligestilling på tissefronten.

Velvære

Femi-tisse-tragte er i høj kurs inden festivalsæsonen

Kvinder kan stå op og tisse for 30 kroner, hvis de vil.

Velvære

Tis let. Ligestillingsrør. Tissetrold til kvinder.

Kært aggregat har mange navne, men kun ét ædelt formål: At lade kvinder tisse ligeså stående som mænd.

Der blev grinet, peget fingre og åndet lettet op, da opfindelsen vandt frem for at par år siden, men nu tyder noget på, at hjælpemidlet er ved at blive mainstrem.

I hvert fald er det i denne uge sat til salg i Nettobutikker landet over under navnet Femi Tragt.

Helle Stenbak, indkøbschef for Nettos noonfood:

»Hvorfor har i indkøbt femitragte?«

»Vi har gjort det, fordi vi synes, det er en sjov vare, men det er bestemt også en god ting at have, når man står i en uheldig situation. Den er ideel på steder, hvor toliletforholdene ikke er så gode, for eksempel på ferie og på festival«, siger Helle Stenbak, der er indkøbschef fior Nettos nonfood.

Helle Stenbak vil dog ikke fortælle, hvor mange, Netto har indkøbt eller hvor mange, de regner med at sælge. Men allerede mandag var tragten udsolgt i mange nettobutikker.

Femitragten kan fås i Rød, Pink eller orange. Og så er den i øvrigt lavet i let-vaskeligt silikone, så den kan genbruges til alle sommerens tissetåre.

FACEBOOK

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce