0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test: Supermarkeder har givet deres brød et kæmpe løft

Nybagt brød i discount-supermarkederne er bedre end sædvanligt industribrød.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Joachim Adrian
Foto: Joachim Adrian

Friskbagt. Lidl er et af de discountsupermarkeder, som sælger friskbagt bakeoff-brød.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sprødt og blødt. Syrligt og sødt. Lysegult og mørkebrunt.

Variation og valgmuligheder præger discountbutikkernes hylder med nybagt og bakeoff-brød, konstaterer dommerne i Politikens blindsmagning af fire rugbrød og fire baguetter fra Fakta, Lidl, Netto og Rema 1000.

»Det er et godt projekt, supermarkederne har gang i«, mener fødevareingeniør og lektor Michael René fra Professionshøjskolen Metropol.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter