0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Billige små mælkeskummere er 'skræmmende' gode

Fordommene blev gjort til skamme, da kaffeeksperter testede mælkeskummere.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
 FINN FRANDSEN
Foto: FINN FRANDSEN

Hvidtop. De enkle og billige modeller klarer sig bedst, når der skal mælkeskum på kaffen.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er korslagte arme og rynken på de kaffefølsomme næser, da to smagsdommere og kaffeeksperter sætter sig til rette for at teste mælkeskummere til hjemmebrug.

»Jeg må være ærlig og sige, at jeg forventer mig ikke det store, især ikke af de små håndholdte modeller, som jeg aldrig rigtig har taget seriøst«, lyder det fra Troels Overdal Poulsen, der har arbejdet i kaffeverdenen i 15 år og blandt andet er tidligere baristaverdensmester.

I et perfekt cappuccinoskum er boblerne så små, at man ikke kan se dem. Faktisk skal det helst være som en luftfyldt væske – svarende til den konsistens, flødeis får, når det smelter, fortæller dommerne. Et skum af den kvalitet forventer de på ingen måde, at det vibrerende værktøj til hjemmebrug kan præstere.

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts