Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
salattern. Før blev de kaldt feta-ost, men det må de ikke længere. Det er måske meget godt.
Foto: Rune Pedersen

salattern. Før blev de kaldt feta-ost, men det må de ikke længere. Det er måske meget godt.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test af salatost: For salt, for surt, for kedeligt og for tørt- med en enkelt undtagelse

Dommen over salatost i tern er hård. De to testdommere foreslår at købe en osteblok i stedet og brække det ned i salaten.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Små hvide firkanter af ost ligger og venter på seks tallerkener i et lokale på Hotel- og Restaurantskolen i Valby.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden