Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: PR
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fun Farm

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Thomas Vigild: Reaktionskrævende familiespil kan ofte udligne forskellen mellem ung og gammel. Ja, faktisk har de yngste tit klare fordele, fordi de har rappere reflekser. De evner kommer på hård prøve i ‘Fun Farm’, der, præcis som titlen angiver, inkluderer både sjove og søde bondegårdsdyr. Først sætter man de seks medfølgende og charmerende rundbuttede og krammebløde dyr i en rundkreds på bordet og trækker derefter et kort med et billede af et af dyrene samt to terningslag. Så kaster man med de to terninger, og hvis en af dem matcher en af terningerne på kortet, gælder det om hurtigst at hapse dyret på bordet. Sådan rullerne runderne, indtil alle kort er scoret, og den kamp kan i høj grad vække hele familien til dåd omkring bordet, særlig fordi der ikke er normale ture og alle er nødt til konstant at kigge på terningerne og kortene. Efter et par gennemspilninger savnede jeg nye regler, for at gøre spillet sværere, men som uhøjtideligt og enkelt familiespil er ‘Fun Farm’ suverænt i små doser.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden