Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
PR
Foto: PR
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Fun Farm

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Thomas Vigild: Reaktionskrævende familiespil kan ofte udligne forskellen mellem ung og gammel. Ja, faktisk har de yngste tit klare fordele, fordi de har rappere reflekser. De evner kommer på hård prøve i ‘Fun Farm’, der, præcis som titlen angiver, inkluderer både sjove og søde bondegårdsdyr. Først sætter man de seks medfølgende og charmerende rundbuttede og krammebløde dyr i en rundkreds på bordet og trækker derefter et kort med et billede af et af dyrene samt to terningslag. Så kaster man med de to terninger, og hvis en af dem matcher en af terningerne på kortet, gælder det om hurtigst at hapse dyret på bordet. Sådan rullerne runderne, indtil alle kort er scoret, og den kamp kan i høj grad vække hele familien til dåd omkring bordet, særlig fordi der ikke er normale ture og alle er nødt til konstant at kigge på terningerne og kortene. Efter et par gennemspilninger savnede jeg nye regler, for at gøre spillet sværere, men som uhøjtideligt og enkelt familiespil er ‘Fun Farm’ suverænt i små doser.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden