Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
PR
Foto: PR
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ordet Fanger!

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Spilanmelder Thomas Vigild: Engang var benhård paratviden et ufravigeligt krav, hvis man ville spille quizspil i vinterferien. Men med quizzer som f.eks. ’A-Å’ og nu ‘Ordet fanger!’ rykker spil med spørgsmål i spændende nye retninger. Hovedårsagen er, at i ‘Ordet fanger!’ kan du med garanti svare fuldkommen korrekt, men med garanti ikke, når du bliver sat under pres. Konceptet bag spillet er rosværdigt enkelt: efter tur vender alle spillere et kort med et symbol og en kategori på, f.eks. køkkenredskaber eller popstjerner. Vendes et kort, hvis symbol matcher et eksisterende kort på bordet, ryger de to spillere i direkte duel, hvor vinderen er den, der hurtigst siger noget fra modpartens kategori-kort. Eller snarere råber, fordi lynhurtigt stiger stemningen og ‘Ordet fanger!’ bliver et hurtigt, elegant og inkluderende kaotisk quizspil, hvor selv de mest oplagte lette spørgsmål bliver store udfordringer. Også stor ros til reglerne, der foreslår adskillige gode spilvarianter, så sværhedsgraden kan justeres.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden