Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: PR
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Linkee

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Thomas Vigild: Hvis vinterferien byder på et par timer i fly eller bil, er det nye kække quizspil ’Linkee’ kompatibelt i alle transportformer, fordi her kan chaufføren også dyste med uden behov for bord eller bræt. Det nye ved quizspillet ‘Linkee’ gemmer sig i det tvist, at hvert Linkee-spørgsmålskort har fire spørgsmål, hvis svar alle er ledetråde til at gætte kortets fællesnævner eller kategori. F.eks. kan svar som ’rose, ’hvid’ og ’rød’ føre til fællesnævneren ’vin’, hvilket er det korrekte svar, der vinder kortet. Det interessante ved dette tvist er, at oplæseren læser et spørgsmål ad gangen, men alle spillere kan når som helst bryde ind og forsøge at gætte kortets hovedsvar. Hver spiller får dog kun ét gæt per kort, så det skaber stemning a la klassisk westernduel: Hvem tør gætte først? ‘Linkee’ kan prøves gratis på smartphones og via internettet før køb. ’Linkee’ er både i koncept, design og udførelse et stærkt bud på en ny og anderledes quizklassiker.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • 
  Folkemødet åbner. Statsminister Lars Løkke Rasmussen holder tale. Winni Grosbøll Borgmester. 
Christian Falsnæs performenskunstner får publikum sat i gang.

  Du lytter til Politiken

  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!
  14. juni: Kommer der snart en regering? Nååå nej... der er Folkemøde!

  Henter…

  Kristian Madsen og Amalie Kestler udpeger ugens vigtigste politiske begivenheder. Om regeringsdannelse og om Toga Vinstue. Og møder de politikere, som ellers burde bruge tiden på at danne en regering. Samt en der gik, og en der kom.

 • Du lytter til Politiken

  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...
  13. juni: Folkemøde - Hey, Danmark? Vi skal lige ha' en snak...

  Henter…

  I dag begynder fire dage med Folkemøde på Bornholm - uden den slags debatter, der normalt vækker de store følelser. På Folkemødet diskuterer man De Store Ting. Alt det, som det organiserede Danmark synes er væsentligt at snakke om. Men hvad er dét så?

 • 15.000 mennesker er ansat til at gennemse det indhold, som Facebook vil skåne sine brugere for – videoer af mord, henrettelser eller mishandling af børn. Men hvem er de mennesker, der hver dag renser ud i internettets allermørkeste sider? Politiken har fulgt to af dem. ​

Forsiden