0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Vores cornflakes

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Foto: Rune Pedersen
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mikkel Green: De ser dejligt naturlige ud og er ikke for salte i smagen. Dem her er jeg rigtig glad for. Og hold nu op, de er gode med mælk på – stadig dejligt sprøde. De beholder deres topplacering.

Kasper Trap Lindberg: De smager ikke umiddelbart af særlig meget, men hov, der kommer pludselig en smag af majs helt bag på tungen. Det overrasker mig, selv om det jo er et majsprodukt, for det har jeg ikke fanget særlig meget hos de andre. Desuden er de ikke for søde. Næsten perfekte.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du