0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Magnum Classic

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mads Nissen
Foto: Mads Nissen
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Faglærer Ronnie Holmen: Chokoladen er fed og har en langvarig smag. Isen smager af ægte vanilje, og smagsoplevelsen bliver afrundet af en frisk frugtsmag. En syrlig eftersmag og rigtig fint knæk: Den splintrer ud over det hele, når man bider i isen.

Konditor Malene Fisker: Chokoladen har hindbæraroma, den er fed og cremet og kan spises direkte fra fryseren. Jeg kan godt lide, at den udfordrer mig med sine smagsnuancer. Rigtig lækker og cremet vaniljesmag. Perfekt balance mellem isens søde smag og chokoladens syrlige.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere