Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
MADS NISSEN
Foto: MADS NISSEN

Fuldkorn er sundt, men åbenbart svært at få til at fungere i en pastaskrue.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Smagstest: De fleste fuldkornsskruer stikker i munden

Grovpasta må ikke bliver alt for grov, lyder dommen. Den dyreste variant er bedst.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Stadig flere vælger fuldkornspasta, når de skal købe det klassiske tilbehør til kødsovsen. Vores indtag af den proteinrige pasta er mere end fordoblet på 10 år, viser tal fra Coop, der blandt andet driver kæderne Irma, Kvickly og SuperBrugsen.

LÆS ARTIKEL

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden