0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Coop Smag Forskellen pizza salame

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mira Arkin: Den ligner en amerikansk deep-pan pizza, og man kan dufte de grillede peberfrugter – det dufter sådan lidt hjemmelavet. Pølsen er en af de bedre, men bunden er for tyk og våd og bliver lidt franskbrødsagtig.

Mikkel Jakobsen: Pølsen er på rette spor, men bunden er melet og kompakt og drukner smagen. Det er sådan en, man bliver tung i maven af. Tomatduften kommer slet ikke frem, og man kan godt smage, at peberfrugterne har været frosset.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce

Læs mere