0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Urtekram pepperoni

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Thomas Borberg
Foto: Thomas Borberg
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Mira Arkin: Pizzaen kunne være løftet gevaldigt, hvis pølsen var bedre, og hvis rucolaen var droppet. Når rucola bliver stegt, smager det bare af vissent græs. Pølsen er ikke særlig krydret og smager lidt kedeligt, men osten er o.k.

Mikkel Jakobsen: Man har en god oplevelse, når man spiser den. Bunden er o.k. og lækker sprød i kanten. Man kan også se på de mørke pletter i bunden, at den er stenovnsbagt. Pølsen har dog for kraftig en smag af svinekød og sammen med rucolaen trækker det ned.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement