0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Riccos, iskaffe

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fødevareekspert Michael René: Delikat, frisk og cremet lækker mundfornemmelse. Dejligt kølig. Rigtig god balance mellem det bitre og det søde – og jeg kan godt lide chokoladefornemmelsen.

Køkkenchef Alexandra Jægerstrøm: Flot lysebrun farve. Dejlig fyldig smag – minder om chokolade, Baileys eller kaffelikør. God sødme og samtidig god bitterhed. Isterningerne kunne godt være blendet lidt længere – for at undgå, at kaffesmagen bliver for vandet. Iskrystallerne bliver lidt for store.

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere