Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Anne Larsen og Max Krog Vestdam kiggede nøje på æggene og duftede til dem, inden de puttede dem i munden. De skrev løbende noter til æggene, når de havde smagt på dem.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test: De ser ens ud, men der er stor smagsforskel på æg

Æg, tænker du måske, smager de ikke ens? Ikke ifølge dommerne i Politikens test. De smager sig nemlig igennem alt fra økoæggenes Rolls Royce til den mere gængse Fiat-udgave.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Hårdkogte, blødkogte, pocherede eller spejlede? Æg indgår som en mere eller mindre fast del af mange danskeres kost – og hver især har vi vores foretrukne måde at tilberede dem på.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden