Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Louise Herrche Serup
Foto: Louise Herrche Serup

Kokken og de to kokkeelever i vores test bruger den lille urtekniv til et væld af opgaver – endog klargøring af kød.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test: Ikeas urtekniv til 39 kroner imponerer - den dårligste »gør mig utryg«

Men det er den klassiske urtekniv med træskaft, der vinder. Det viser Politikens test.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Det klassiske billede af en kok inkluderer en kæmpekniv. Derfor er det lidt af en overraskelse, da dommerne i Politikens test af urteknive fortæller, at de er storforbrugere af de små knive.

Kampagnetilbud: Prøv 1, 2 eller 3 måneder for 299,-

Lige nu kan du i bestille et abonnement, der passer til dine læservaner til en særlig pris.

Læs mere

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden