0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test: Meny vinder test af gourmetsalt

Danskerne køber flagesalt fra Island, Cornwall og Cypern som aldrig før. Kiloprisen svinger fra 100 til 570 kroner. Den bedste flagesalt er ikke den dyreste. Og er i praktisk emballage.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Han går straks i gang med at røre ved det. Fingrene dykker ned i de små bunker af salt. Der gnides, kvases, drysses.

»Noget af det bedste ved salt er at røre ved det«, siger testdommer Kenn Husted.

»Det er meget konsistensen, der betyder noget. Flagesalt skal tilføje en konsistens til retten, som den ikke havde i forvejen. Og så skal krystallerne skal se flotte og skinnende ud på tallerkenen. Flage­salt skal først og fremmest berige vores syn«, siger dommerkollega Rosa Sala Burgaya.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts