Test af mayonnaise. Smørrebrød, æg, rejer.

Test af mayonnaise. Smørrebrød, æg, rejer.

Test

Test: Købemayoer er for søde og fede i smagen

Men dommerne var ikke et sekund i tvivl om vinderen, da de smagte på seks varianter af mayonnaise. Og vinderen får også et plus for den olie, der er brugt.

Test
FOR ABONNENTER

Da mayonnaisen sneg sig ind i de danske kogebøger i slutningen af 1800-tallet, var det en mindre revolution. Den løftede vores smørrebrød, der på daværende tidspunkt var et nyt fænomen, op i en helt anden liga. Og mayonnaisen fik hurtigt en bred appel, fordi den var det festlige indslag på det kolde bord, fortæller Bettina Buhl, der er madhistoriker, museumsinspektør og forfatter og netop har udgivet bogen ’Sovs skal der til’.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce