Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste


    Test i Lørdagsliv af rapsolie.

Test i Lørdagsliv af rapsolie.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test: Rapsolier imponerer — de gode er bedre end deres rygte

Rapsolie er på vej til en ny guldalder, og de bedste overrasker en af Politikens testdommere, som ellers har det svært med rapsolie.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med erfaring for, at rapsolier »smager af motorolie«, gik Politikens testdommer i gang med at smage på ’Nordens olivenolie’. Og blev overrasket. Christine Bille Nielsen, der er kok, kogebogsskribent og salat- og dressingentusiast, er vild med olivenolie og den kradse fornemmelse, som en god, krydret en af slagsen giver, når man smager på den i sine rene form. Helt anderledes er det med rapsolie.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden