0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test: Gourmetbagerens romkugle er »kemisk« og »uspiselig«

Malibu-rom, marmelade og belgisk chokolade. Romkuglen er blevet en luksusvare. Men den dumper i test.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Andreas Haubjerg
Foto: Andreas Haubjerg
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Egang var romkuglen et billigt restprodukt, der var rullet sammen af bagerens rester. Nu bliver den langet over disken som et luksusprodukt, som mange konditorer kæler for og sælger for op mod 20 kroner stykket.

»I foråret deltog romkuglen sågar i sit første danmarksmesterskab, da DM i Romkugle løb af stablen på madmessen Foodexpo i Herning. Et lille fynsk bageri blev kåret som vinder, og i de følgende uger solgte de omkring 30.000 romkugler og var nødt til at hive flere hænder ind i butikken.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.