Test af laksefilet:
Økolaksen smager fortrinligt — men de dårligste laksestykker er kvalmende elendige
To økologiske varianter topper Politikens test af laksefileter, fordi de både er flotte og smager godt. Men halvdelen af laksefileterne lugter og smager af fisk på den dårlige måde. Begge dommere fik opkastningsfornemmelser.
Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.
Hver eftermiddag samler vi dagens vigtigste og mest læseværdige historier i et nyhedsbrev til dig. Udsendes om eftermiddagen alle hverdage.Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet Dagens overblik.
Køkkenchef hos Meyers Madhus Mattias Krarup bryder sig åbenlyst ikke om tre af de seks friske laksefileter, han smager på, og som Politiken har købt i landets største supermarkedskæder og onlinebutikker.
»Den dufter fed og smøragtig. Næsten som tran. Der er noget forkert over det her stykke«, siger han for eksempel om en laksefilet fra Nemlig.com, som er en af de laksebidder, han spytter direkte ud i nærmeste skraldespand efter at have smagt på den.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.
Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.
Brug weekenden i køkkenet:
Kampagnetilbud fra H.W.Larsen
H.W.Larsens butikker er åbne igen, og derfor kan Politiken-abonnenter lige nu få slebet 5 knive for 4 knives pris samt 15% rabat på hele sortimentet som altid.