0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af sushibokse fra supermarkedet: Tørre ris og ubestemmelig fisk

Vinderen skiller sig markant ud og er da også frisklavet på en bemandet sushistation i Bilka. Resten af supermarkedernes to go-sushi-bakker er kedelige med tørre ris og laks, som er rå, men smager røget.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Emma Sejersen
Foto: Emma Sejersen

Vinderen overstråler klart de andre produkter i testen af sushi fra supermarkederne og 7-Eleven, mener begge dommere.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Er det rå laks? Eller er det røget laks? Testdommer, kok og kogebogsforfatter Christine Bille Nielsen er i tvivl. Og det – lader hun os vide – skal man ikke være med laks. Hun laver smagelyde med munden, mens rynken i panden bliver dyb.

»Der kan jo godt være røget laks i sushi, ligesom der kan være rå. Men i tvivl, det må man altså ikke være«, siger hun med et ansigtsudtryk, som ikke efterlader tvivl om én ting: Hun er lettere alarmeret.

»Når rå laks har en røget bismag, er det ikke godt. Det ligner en tanke«.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts