Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling

Ægte Lyngby-pølser på grillen på Lyngby Stadion til en superligakamp, hvor Lyngby tabte 1-3 til Brøndby. Thomas Guldborg Christensen og Martin Andersen, begge tidligere Lyngby-spillere, var ved den anledning frivillige pølsevendere.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Test af grillpølser: Tykmavet økopølse har kant og smager langt bedre end 'børnepølserne'

Nye varianter af grillpølser med krydret fyld og smag vinder frem, men de almindelige grillpølser har stadig en trofast tilhængerskare. De smager bare ikke af så meget, konstaterer dommerne i Politikens smagstest af seks varianter.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

John Danø-Skjødt vender rækkerne af pølser på den store grillrist i boden på Lyngby Stadion. Med kyndige bevægelser og en solid skindhandske på den ene hånd og en lang grilltang i den anden.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden