0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test: Alt fra to til seks hjerter til plantepølserne, du kan smide på grillen

Pølser og andre produkter uden kød vinder frem på supermarkedernes hylder. En grimrian af en sojapølse overrasker dommerne med den bedste smag i Politikens blindsmagning af seks vegetariske og veganske grillpølser.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Udbuddet af pølser uden kød er ganske stort i supermarkederne.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Fra matte og blege til gyldne og glinsende. Fra farsagtigt bløde til knastørre som knækbrød. Man støder på lidt af hvert, når man plukker plantepølser i supermarkederne, konstaterer dommerne i Politikens blindsmagning af seks vegetariske og veganske grillpølser.

Testdommerne John Danø-Skjødt og Mikkel Mattsson er hhv. grillmester og assisterende pølsemand i pølseboden på Lyngby Stadion. Her er den store grillrist normalt pakket med kødfulde grillpølser, men under testen kommer der grønne gæster over gløderne.