0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test af madpandekager: Den bedste dufter syrligt og lækkert, den dårligste er alt for sød

Madpandekager med fyld er nemme at spise og egner sig godt til madpakken. I denne test af fem varianter lægger dommerne derfor vægt på, at de ruller uden at sprække.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Martin Lehmann
Foto: Martin Lehmann

Tortilla med forskelligt fyld kan samle en flok madindividualister om samme måltid.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Madpandekager er populære. Siden 2009 er salget steget med hele 43 procent, viser tal fra Coop, der blandt andet driver Irma, Fakta og Kvickly. Og det er især kvinderne og de yngre generationer, der holder salget oppe, viser en spørgeskemaundersøgelse fra Coop Analyse.​

»Dem under 55 år spiser fire gange flere madpandekager end de ældre generationer. De yngre generationer har taget de udenlandske madvaner til sig, og det hænger godt sammen med, at vi ser en nedgang i salget af ris og kartofler«, forklarer analysechef Lars Aarup.

Politiken.dk i 3 måneder - kun 299 kr.

Læs hele artiklen nu

Køb abonnement

Annonce