Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck

Fastelavnsboller skal være brune ovenpå. Det er dommere og producenter enige om, med en enkelt undtagelse.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den ultimative test af fastelavnsboller: »Jeg skal virkelig styre mig for ikke bare at køre den ind«

De klassiske fastelavnsboller lavet af en gærdej og fyldt med creme eller remonce lever i bedste velgående. Og niveauet er generelt højt, hvis man besøger en af de bedre bagere, mener dommerne i Politikens test. Man skal dog holde sig langt væk fra tankstationsvarianten.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

Egentlig plejer hun aldrig at købe dem. Hun bager dem stort set altid selv.​​

Kampagnetilbud: Prøv 3 måneder for 299,-

Få den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden