0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Ribena dumper i solbærdrik-test: For den halve pris kan du få en, der er langt bedre

Ribena er ikke pengene værd, når du kan få solbærdrik, der smager af det samme til den halve pris. Sådan lyder konklusionen fra Politikens testdommere, der har smagt sig igennem fem varianter af den læskende sommerdrik.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Miriam Dalsgaard
Foto: Miriam Dalsgaard
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det var en svær opgave overhovedet at pege på variationer i smagsnuancer, da Politiken satte to eksperter stævne for at blindsmage fem forskellige varianter af solbærdrik.

»Det er stort set ligegyldigt, hvilken solbærdrik du køber. Det er sindssygt, så lille forskellen er. Jeg havde troet, der ville være flere parametre at måle på«, siger den ene af de to testdommere, madskribent og opskriftsudvikler Mira Arkin.

Og der er slet ingen grund til at lægge flere penge i håb om bedre kvalitet, for klassikeren Ribena – som slår sig op på at være »danskernes foretrukne solbærdrik« – og varianten fra Den Gamle Fabrik har begge fået lavest karakterer fra dommerne, selv om de koster det dobbelte af discountversionerne.

»Det er ikke, fordi nogen af dem smager decideret dårligt. De er simpelthen bare meget ens«, lyder det fra Line Wolter, testens anden dommer, der til daglig er chefkonditor på Restaurant Lola på Christianshavn.

Prøv Politiken i 30 dage for kun 1 kr.

Få adgang til hele Politikens digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter