0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Giv en julegave, der glæder langt ind i det nye år. Giv et abonnement på Politiken

Test af koldskål: Kølediskens bedste smager næsten hjemmelavet

Den bedste koldskål er den, man laver selv. Det mener Politikens testdommere, der dog godt kan se ideen i at købe én af de færdiglavede koldskål, de har testet. Tre af de testede produkter er dog ikke værd at spise og smager ikke af koldskål.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Rune Pedersen
Arkivfoto: Rune Pedersen

En gang koldskål med kammerjunkere og jordbær kan næsten udgøre et måltid, mener dommerne i denne test af koldskål.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Med en varm weekend i vente, vil der højst sandsynligt blive øst godt med koldskål op i de dybe tallerkener rundt omkring i landet. Faktisk følger forbruget af koldskål temperaturen meget præcist, og salget af færdiglavet koldskål topper normalt i juni og juli, fremgår det af tal fra Coop Analyse. Her er det især børnefamilier, der hiver den sød-sure kærnemælkssuppe ned fra hylderne i supermarkederne og nyder den med blandt andet kammerjunkere, tvebakker eller jordbær.

Men selv om færdiglavet koldskål er populært i sommermånederne, og den nemme løsning er tillokkende for mange, skal koldskål helst være hjemmelavet. Det mener Politikens to testdommere, der har smagt sig igennem seks forskellige koldskål fra supermarkedernes hylder. Selv om to af de testede koldskål skiller sig positivt ud, når de ikke en hjemmelavet koldskål til sokkeholderne.

»Lav den nu bare selv. Det er sådan set ikke så svært«, siger testdommer Mette Dahlgaard, der er køkkenchef på Restaurant Gemyse i Tivoli.

Få det store overblik for 1 kr.

Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Læs mere

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Podcasts

Annonce

Forsiden