Det bedste pålægschokolade er faktisk slet ikke pålægschokolade. Det mener begge Politikens testdommere, da de har smagt sig igennem seks forskellige slags af den chokolade, som stort set kun danskere finder på at købe og lægge på et stykke brød.
For selv om nogle af de testede stykker chokolade er af hæderlig kvalitet, er ingen af dommerne decideret begejstrede. De anbefaler i stedet deres helt eget lille trick, når det kommer til at stille sin chokoladetrang på brød:
»Det er sjældent, at jeg spiser pålægschokolade, men jeg har altid chokoladeknapper liggende. Og så kan jeg godt finde på at lave mig en mad med chokoladeknapper på. Det giver jo stort set samme resultat, men med en langt bedre chokoladesmag«, siger konditor Torben Bang.
Og testens anden dommer, chokoladeentusiast og dessertkogebogsforfatter Maja Ambeck Vase, er helt enig. Hun foretrækker nemlig også at belægge sin mad med yndlingsknapperne fra Valhrona i stedet for de seks testede pålægschokolader.
Der skete en fejl, prøv igen senere
Der skete en fejl, prøv igen senere eller søg hjælp via vores kundecenter
Få det store overblik for 1 kr.
Prøv den fulde adgang til Politiken.dk, apps, podcast og meget mere for kun 1 kr. De hurtigste er i gang på under 34 sekunder.
Læs mereEr du under 30 år og udeboende? Få halv pris her
Allerede abonnent? Log ind