0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Test: Den bedste pålægschokolade har tykke skiver og et godt knæk

Mørk pålægschokolade bør være i tykke skiver og smage af chokolade mere end af tilsat kakaopulver og voks. Det mener Politikens to testdommere, der har smagt sig igennem seks forskellige pålægschokolader af varierende tykkelse og kvalitet.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mikkel Bækgaard
Foto: Mikkel Bækgaard

For dommerne er franskbrød med pålægschokolade den rene smag af barndom.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Det bedste pålægschokolade er faktisk slet ikke pålægschokolade. Det mener begge Politikens testdommere, da de har smagt sig igennem seks forskellige slags af den chokolade, som stort set kun danskere finder på at købe og lægge på et stykke brød.

For selv om nogle af de testede stykker chokolade er af hæderlig kvalitet, er ingen af dommerne decideret begejstrede. De anbefaler i stedet deres helt eget lille trick, når det kommer til at stille sin chokoladetrang på brød:

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce