0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

To yoghurter topper i test: Skal din yoghurt ligne cremefraiche eller være tyndere med landlig charme?

De to bedste skiller sig ud på hver sin måde, da Politiken tester sødmælksyoghurt naturel. Den ene har såkaldt landlig charme, mens den anden har en tyk og lækker cremet konsistens og en god friskhed.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Mikkel Bækgaard
Foto: Mikkel Bækgaard

Mysli og frisk frugt er udmærket at toppe sin yoghurt med.

Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sødmælksyoghurt naturel smager generelt godt. Det er den overordnede konklusion, da Politikens to testdommere sætter skeen i fem forskellige udgaver af yoghurt naturel med en fedtprocent på 3,5 til 3,8. De er alle af fin kvalitet, og ingen af dem falder igennem som dårlige produkter.

Selv ikke Engvang Dansk naturel yoghurt købt i Lidl, der med 2 tjektegn ud af 6 mulige er testens bundskraber, er dårlig, slår dommerne fast.

»Det er ikke noget dårligt produkt. Men det er bare ikke et produkt, jeg ville gide købe mere end én gang«, fortæller Rasmus Holmgård, der er gastronomisk formidler med speciale i mejeriprodukter og den ene af de to testdommere.

Bliv en del af fællesskabet på Politiken

Det koster kun 1 kr., og de hurtigste er i gang på under 34 sekunder.

Prøv nu

Annonce

Læs mere