0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bellafonde Peanut Butter

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Finn Frandsen
Foto: Finn Frandsen
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Test
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Kok Stephan Brooker: Den minder mig om en saltet karamel, og hvis der havde været chokolade i, smagte den som en Snickers. Den har en rigtig god smag af jordnødder. Balancen er optimal, den er både salt og sød, konsistensen er god, og den er rar inde i munden – i modsætning til de andre, der er klæge.

Køkkenchef Rune Eliasson: Lækker og saltet som en Snickers. Jeg kunne tage en krukke af den her og stikke en ske ned i. Jeg ville til enhver tid vælge den her, for den har de mest lækre, ensartede stykker peanuts og en lækker karamelfarve. Den er sikkert ikke særligt sund, men den er tyk og blød og smager også af sukker.

Få Politiken leveret alle julehelligdagene

Få Politiken leveret hver søndag i en måned + alle julehelligdagene. Du får 8 aviser for 99 kr.

Kom i gang med det samme

Annonce

Læs mere