Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Tatiaya Saens er 23 år - og maskingeværet er hendes. Tatiaya har været guerillasoldat, siden hun var 13. Hun blev født på en lille gård i et af de områder, hvor FARC stod stærkt. Faderen har hun aldrig kendt, hendes mor forlod hende, da hun var 9 måneder gammel, og hos moderens fætter, hvor hun voksede op, blev hun ikke behandlet godt. Da hun kiggede sig rundt,  syntes hun, at fremtiden tegnede lysere og sikrere blandt FARC-soldaterne, så hun gik ind i bevægelsen. Det er 10 år siden i dag. Foto: Mads Nissen/Politiken - for Nobels Fredscenter.
Foto: Mads Nissen/Politiken for Nobels Fredscenter/Mads Nissen, Politiken/ The No

Tatiaya Saens er 23 år - og maskingeværet er hendes. Tatiaya har været guerillasoldat, siden hun var 13. Hun blev født på en lille gård i et af de områder, hvor FARC stod stærkt. Faderen har hun aldrig kendt, hendes mor forlod hende, da hun var 9 måneder gammel, og hos moderens fætter, hvor hun voksede op, blev hun ikke behandlet godt. Da hun kiggede sig rundt, syntes hun, at fremtiden tegnede lysere og sikrere blandt FARC-soldaterne, så hun gik ind i bevægelsen. Det er 10 år siden i dag. Foto: Mads Nissen/Politiken - for Nobels Fredscenter.

Dødens, voldens, narkoens - og håbets - land

Politikens fotograf og World Press Photo-vinder Mads Nissen har været i Colombia for at fotografere Nobels Fredsprisvinder, præsident Santos, og det land, der har været i blodig krig med sig selv i 52 år. Se 20 udvalgte fotografier her.

FOR ABONNENTER

Mennesker er blevet dræbt. Kidnappet, lemlæstet og likvideret.

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Læs mere

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden

Annonce