0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.
Denne artikel er delt af Mikkel Hørlyck. Som abonnent kan du frit dele artikler med familie og venner – det kræver kun, at de logger ind eller opretter en profil.

Næste:
Næste:
Mikkel Hørlyck
Foto: Mikkel Hørlyck

Cirkuselefanterne venter på en beskyttet bolig

For godt et år siden indgik den borgerlige regering en aftale med Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti om at forbyde elefanter og andre vilde dyr i cirkus af hensyn til dyrene. Derfor er fire cirkuselefanter blevet sendt på pension.

Tre af dem, Lara (31), Djunga (33) og Jenny (33) fra Cirkus Arena har i ni måneder stået i en stald nord for Slagelse. Det er en uholdbar situation, har Dyrenes Beskyttelse skrevet til fødevareminister Mogens Jensen (S), der har besluttet at bruge 11 millioner kroner på at sikre elefanterne et nyt sted at være.

Indtil nu har kun Knuthenborg Safaripark tilbudt at tage mod elefanterne. Der vil gå 6-8 måneder, før parken kan have et nyt anlæg på plads til de tidligere cirkuselefanter.

FOR ABONNENTER


Du er der næsten

Du behøver ikke et abonnement for at læse artiklen. Det eneste, du skal gøre, er at oprette en profil, og så kan du læse videre.

Opret profil

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce